Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Akke Verhoeven Uitvaartbegeleiding: “Zorgvuldigheid en oog voor detail bij iedere uitvaart”

HOLTEN – Dit is het uitgangspunt om een uitvaart te laten slagen zoals deze bedacht en bedoeld is. Akke Verhoeven realiseert dit door samen met een team te werken. Zij neemt zelf de leiding maar haar team is eveneens betrokken; op de voorgrond of op de achtergrond.Ina van Lindenberg, Ans Steunenberg en Marian Aaltink assisteren, indien nodig, bij condoleances en uitvaarten en bijbehorende voorbereidingen. Daarnaast is Ans inzetbaar als spreker bij uitvaarten en verleent Marian de laatste zorg aan de overledene.

Akke werkt met haar team vanuit idealisme en gedrevenheid, maar vooral vanuit gevoel; het begaan zijn met mensen en wetende hoe belangrijk het is om op een goede en waardige manier afscheid te nemen van een dierbare. De dagen rondom het overlijden kunnen verwarrend en verdrietig zijn, naasten zijn kwetsbaar en zij zijn gebaat bij een goede begeleiding om rituelen te vinden passend bij hun gevoelens. Bovendien dient er veel geregeld te worden in een betrekkelijk korte tijd, maar daar moet wel met zorg over nagedacht worden.

Vanuit deze gedachte en visie begeleidt Akke met het team de voorbereiding en de uitvaart. En hiermee is Akke Verhoeven Uitvaarbegeleiding inmiddels een begrip geworden in Holten en omgeving.