Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bril doorgeefweken vinden weer plaats bij Oogwereld Jos!

HOLTEN – “Door het grote succes van de vorige editie van de Bril-doorgeefweken en de positieve respons van de klanten van Oogwereld Jos hebben we besloten om ook dit jaar weer de Bril-doorgeefweken te organiseren in Holten. Om het klanten zo aantrekkelijk mogelijk te maken mee te doen, geven we bij aanschaf van een complete multifocale bril inruilkorting oplopend tot € 150,- en inruilkorting tot € 50,- bij aanschaf van een enkelvoudige bril. Als de klant ook nog een vergoeding van de ziektekostenverzekeraar ontvangt, kan het voordeel behoorlijk oplopen”, benadrukt vestigingsmanager Sieger Boonstra van Oogwereld Jos in Holten.

Goede oogzorg niet overal vanzelfsprekend!

“Iedereen weet het belang van goed kunnen zien en goede oogzorg. Goede oogzorg is echter niet overal zo vanzelfsprekend en goed geregeld als hier in Nederland. In ontwikkelingsgebieden, die niet zelden erg afgelegen liggen, ontbreekt het vaak aan iedere vorm van gezondheidszorg en is de opticien een onbekend begrip. Goed zicht behoort daar onbetwistbaar tot de primaire levensbehoefte”, aldus Sieger Boonstra.

Stichting Emefa zet zich in voor dit goede doel en zorgt ervoor dat gebruikte brillen uit Nederland een tweede leven krijgen. Mensen kunnen met zo’n ‘nieuw’ verkregen bril (weer) deelnemen aan de maatschappij of hun maatschappelijke kansen aanzienlijk vergroten.

De Voor gedetailleerde uitleg kunt u uiteraard terecht in de winkel van Oogwereld Jos, Dorpsstraat 4 in Holten.