Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Brillenglazen passend bij uw kijkbehoeften

HOLTEN – Brillenglazen zijn veel meer dan een stukje glas. Voor iets dat er op het eerste gezicht altijd hetzelfde uitziet, zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Voor iedere kijkbehoefte en levensstijl is er een brillenglas op maat te maken, zodat u gegarandeerd bent van comfortabel en optimaal zicht op iedere afstand. U kunt t/m zaterdag 15 september 2018 bij Oogwereld Jos profiteren van de mogelijkheid om met voordeel tot € 150,- kennis te maken met de nieuwste generatie brillenglazen.Uw dag vraagt om meer dan één bril

Ons kijkgedrag is in de loop der tijd sterk veranderd. Onze ogen hebben het tegenwoordig zwaar te verduren en krijgen met ontzettend veel impulsen te maken. Ze schieten van smartphone naar computer en van computer naar televisie. Van 20 centimeter naar 3 meter en weer terug in slechts fracties van seconden. De digitale wereld waarin we leven, vraagt dus veel van onze ogen. Behalve dat het blauwe licht schadelijk is voor onze ogen, krijgen veel mensen last van nek- of rugklachten omdat ze niet goed zitten. Mogelijk omdat ze niet beschikken over de juiste brillenglazen tijdens het werken. We willen daarnaast ook snel kunnen reageren tijdens bijvoorbeeld het autorijden of sporten en relaxt een goed boek kunnen lezen.

Kortom de enorme inspanning die uw ogen vandaag de dag voor de kiezen krijgen, is niet op te lossen met een simpele bril. Om in iedere specifieke situatie optimaal en comfortabel zicht te hebben, hebt u in feite meerdere brillen nodig met specifieke glazen afgestemd op die specifieke bezigheid.

 

Kom langs voor advies op maat

Ieder oog is uniek. Net zoals een vingerafdruk uniek is. Een gepersonaliseerd brillenglas houdt rekening met de unieke eigenschappen van uw ogen. Bij Oogwereld Jos, Dorpsstraat 4 in Holten, adviseren de deskundige medewerkers u vrijblijvend welk type brillenglas het beste aansluit op uw ogen en levensstijl. Hierdoor bent u verzekerd van een kijkoplossing op maat!

 

Oogwereld Jos | Dorpsstraat 4 | Holten | Tel. 0548-363501 | www.oogwereld.nl