Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Diepe Hel Holterbergloop inschrijving opent zondag 8 april!

Night Run, Wandeltocht, Kidsrun, 10 km en halve marathon

HOLTEN – Er is geen hardloopwedstrijd in Nederland zoals de Diepe Hel Holterbergloop. De omgeving en het uitdagende parcours zijn voor alle hardloopniveaus een bijzondere loop. De inschrijving van de 31e editie start op zondag 8 april om 09.00 uur via de website www.diepehelholterbergloop.nl. Inschrijven kan voor de Diepe Hel Night Run 6 km op zaterdag 27 oktober. Maar ook voor de Hemink 10 km, VolkerWessels halve marathon en Rabokidsrun op zondag 28 oktober.Diepe Hel Zorgsaam Wandeltocht

Na de introductie van de Night Run op zaterdagavond zal er op zondagochtend 28 oktober ook nog een 10 km wandeltocht gehouden worden. “Maar één keer per jaar is de weg over de Holterberg tussen Holten en Nijverdal autovrij. Een perfecte gelegenheid om eens heerlijk overheen te wandelen”, vertelt Hans Stokvis voorzitter. Vooraf of na afloop kunnen wandelaars een ontbijt nuttigen in Holten of Nijverdal. Na afloop worden zij weer teruggebracht met de bus naar het startpunt. De inschrijving van de wandeltocht start ook zondag 8 april.

 

Finish in Nijverdal

“We starten en finishen dit jaar in Nijverdal. Hardlopers kunnen zich aanmelden voor de Rabo Kids Run, Sans-online 6 km Night Run, Hemink 10 km en Volker Wessels Halve Marathon!” Per afstand wordt er een limiet gehanteerd voor inschrijvingen. “De Sans-online 6km start om 20.30 uur en daar kunnen maximaal 1.500 deelnemers aan meedoen, 10 km start om 13.15 uur met maximaal 2.500 deelnemers en de VolkerWessels halve marathon start om 14.00 uur met maximaal 2.000 deelnemers”.

 

De Bas van de Goor Foundation Goede Doel!

“Ieder jaar zoeken wij een maatschappelijke samenwerking op met een goed doel. Voorgaande jaren was dat al heel succesvol geweest met de Nierstichting en Fonds Gehandicaptensport”. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). De Bas van de Goor Foundation (BvdGF) zet zich al 10 jaar in om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. Sporten is voor iedereen goed, maar voor mensen met diabetes soms best ingewikkeld. Terwijl het juist voor deze groep heel veel positieve effecten heeft, bijvoorbeeld op hun bloedsuikerwaardes en hun medicijngebruik. Door het organiseren van sportieve activiteiten informeert de stichting mensen over deze effecten.

 

Meer informatie

www.diepehelholterbergloop.nl

info@diepehelholterbergloop.nl