Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Dierenartsencombinatie Holten gaat verbouwen

HOLTEN – Reeds vijf jaar geleden zijn Chris Klijn Velderman, Lia Buitenhuis en Twan van Bussel een maatschap aangegaan en sindsdien met veel plezier op deze locatie aan het werk.Ondertussen is de praktijk uitgegroeid tot een volwaardige praktijk met vele voorzieningen voor zowel de runderen, paarden als de kleine huisdieren. Bij de praktijk zijn ondertussen zes dierenartsen en vier assistentes werkzaam. De praktijk heeft de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt. Het naastgelegen pand kwam vrij en de maatschap zag de mogelijkheid om hier de praktijk uit te breiden.

De praktijk gaat flink verbouwd worden; zo komt er een aparte röntgenkamer, gebitsruimte met dentale röntgen, een gescheiden opvang voor hond en kat, apotheek en een grotere voorbereiding en operatiekamer. Op deze manier wil de Dierenartsencombinatie de cliënt en de patiënt de beste gezondheidszorg aanbieden die er op dit moment is.

De verbouwing is al begonnen en zal voor het grootste deel geen hinder veroorzaken. De verbouwing zal nog een aantal maanden duren. Men zal u op de hoogte houden over de voortgang en de opening vieren met een uitgebreide open dag!

Om de voortgang van de verbouwing te volgen kijk op de facebook pagina en website voor meer informatie. Dierenartsencombinatie Holten is gevestigd aan de Dorpsstraat 24c te Holten.