Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Dutch ID Cruise Bosch:

enorm stabiel met comfortabele houding

HOLTEN-RIJSSEN – Het voorjaar komt er weer aan want de vogels beginnen ’s morgens al weer te fluiten. Tijd om je klaar te maken voor het nieuwe fietsseizoen, zodat je straks weer mooie fietstochten kunt maken in onze prachtige omgeving.Zorg er dus voor dat de E-Bike er klaar voor is. Let hierbij op de bandenspanning, speling op de draaiende delen en of de ketting voldoende gesmeerd is. Dit kun je natuurlijk ook laten doen bij de vakmannen van Bike Totaal Bloemendal in de winkels van Rijssen of Holten, dan kijken ze ook gelijk de software na en zorgen dat de fiets weer mooi schoon is. Bel voor een afspraak en maak gebruik van de haal- en brengservice aan huis!

Mocht u toe zijn aan een nieuwe E-Bike dan heeft Bike Totaal Bloemendal een mooie aanbieding met de Dutch ID Cruise Bosch uitvoering. Deze fiets wordt handmatig in Nederland opgebouwd en is enorm stabiel met een comfortabele houding.

Als vakhandel is men erg blij met het merk Dutch ID en men ziet er op toe dat op elk detail de beste onderdelen worden gebruikt. Samen met de krachtige en geluidsarme Bosch Active Line aandrijving kunt u veel plezier beleven en tegen meerprijs is zelfs een grotere capaciteit accu verkrijgbaar.

Ziet u liever een riemaandrijving en wilt u de accu in het frame verwerkt hebben? Informeer dan eens naar de nieuwste Dutch ID Infinity!

Bike Totaal Bloemendal, Larenseweg 56, 7451 EN Holten. Tel. 0548-657347.

Bike Totaal Bloemendal, Banisweg 3, 7462 HW Rijssen. Tel 0548-512217.

www.biketotaalbloemendal.nl