Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Feem-Us groeit uit haar jasje

HOLTEN – Na anderhalf jaar aan de Kerkstraat gevestigd te zijn, gaat Marjon Jacobs-Spenkelink met haar kleding winkel Feem-Us verhuizen naar de Dorpstraat nr. 12.

“We vestigen ons tussen de Echte bakker Nijkamp en Dio Drogisterij Wedda. Een prachtige locatie waar we verder kunnen groeien. Tot en met zaterdag 15 april, 16.00 uur, kunt u bij mij terecht aan de Kerkstraat 4 en vanaf woensdag 19 april bent u vanaf 09.30 uur welkom in het nieuwe pand aan de Dorpsstraat”, vertelt Marjon.

Om haar verhuizing te vieren heeft zij een verhuizingsanctie. Van woensdag 19 april tot en met zaterdag 22 april geeft zij 10% korting op alle aankopen.

“Natuurlijk blijf ik op pad gaan om de juiste kleding en/of merken te bekijken en te zien of deze bij ons passen. Ik wil voor alle dames een kledingkeuze kunnen bieden en ik kijk bij mijn keuzes naar criteria als budget of levensfase van een klant. Mijn doelstelling is om iedereen een leuke set aan te kunnen bieden en daarom vind ik de terugkoppeling van klanten zo belangrijk. Uit deze terugkoppeling is bijvoorbeeld mijn klanten spaarsysteem en het aanbieden van ondergoed van het merk RJ Goodyear voortgekomen.”

“De huidige merken gaan uiteraard met ons mee. Het assortiment van het bekende broekenmerk KJ Brand zal echter zeer uitgebreid worden. Ook zullen de merken Henri, Scheren Marlin, SER, Studio, Sijpel+ en RJ Goodyear bij ons verkrijgbaar blijven. De maatvoering blijft vanaf maat 42 en oplopend. In de toekomst zullen er zeer zeker andere merken bij gaan komen”, besluit Marjon geheimzinnig.