Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Hoveniersbedrijf

Klein Boonschate Landscaping samen verder met

Van Eden Groep

Gerben van Eden en Dennis Klein Boonschate.

Gerben van Eden en Dennis Klein Boonschate.

HOLTEN – ‘Samen staan we sterk’, onder dat motto gaan Klein Boonschate Landscaping uit Holten en Van Eden Groep uit Rijssen vanaf 1 januari 2017 een intensieve samenwerking aan. Klein Boonschate is vanaf die datum onderdeel van de Van Eden Groep. Beide bedrijven verwachten op deze manier hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Met hun eigen specifieke kennis, kunde en specialisaties vullen ze elkaar goed aan. Dat biedt niet alleen perspectief voor de klanten, maar ook voor de medewerkers.

“Van Eden Groep heeft naast het bestaande hovenierswerk specifieke kennis over boomverzorging en houtbouw”, vertelt Dennis Klein Boonschate. “Dat is een mooie aanvulling voor onze klanten.” Gerben van Eden geeft op zijn beurt aan dat hij de winterdienst en kennis van Klein Boonschate graag aan zijn klanten aanbiedt: “De winterdienst hebben wij niet in huis, dus daar kunnen we voor onze klanten mooi gebruik van maken”, aldus Van Eden. “Daarnaast beschikt Klein Boonschate over een zeer uitgebreid machinepark. Samen beschikken we straks over een breed scala van professionele apparatuur.”

 

Vertrouwde naam en bekende gezichten

In de uitstraling van Klein Boonschate Landscaping verandert er niets. De vertrouwde medewerkers met de bekende auto’s blijven rondrijden en Dennis Klein Boonschate blijft beschikbaar voor zijn klanten. “Waar bijna 20 jaar met grote inzet en passie aan is gewerkt, ga ik niet zomaar veranderen”, zegt Van Eden. “Dat betekent dat klanten kunnen rekenen op de vertrouwde gezichten en service van Klein Boonschate.” Ook zijn er plannen om in 2017 weer een nieuwe editie van Green Sensation te organiseren. Dit event is vorig jaar voor het eerst door het Holtense hoveniersbedrijf georganiseerd en was een groot succes.

 

Kansen voor medewerkers

Ook voor de medewerkers van beide bedrijven biedt deze samenwerking kansen. “Onze mensen kunnen rekenen op meer variatie in het werk, betere scholingsmogelijkheden en wie dat wil, kan zich specialiseren”, zegt Van Eden. “We hebben straks een geweldig team met veel vakkennis en passie voor ‘groen’ in huis.”

Beide mannen zien de toekomst met groot vertrouwen tegemoet. “We kunnen straks met ons deskundige team van medewerkers op alle fronten een prachtig pakket aan groene diensten aanbieden. Een mooi vooruitzicht. Ik kijk er nu al naar uit”, laat een enthousiaste Van Eden weten.