Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Lindberg Designdagen bij Oogwereld Jos

HOLTEN – Vrijdag 25 en zaterdag 26 mei houdt Oogwereld Jos aan de Dorpsstraat 4 de Lindberg Designdagen. De volledige en zeer grote collectie van deze met de hand vervaardigde brillen is dan in bij Oogwereld Jos aanwezig. Lindberg staat voor comfort, functie en strak design. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u dit bijzonder stijlvolle Deense merk komen passen.Koopt u een complete Lindberg bril tijdens de Designdagen dan ontvangt u bij een enkelvoudige bril € 50,- korting en dat kan maar liefst oplopen tot € 150,- korting op een multifocale bril! Mocht u tijdens de Lindberg Designdagen verhinderd zijn, dan is dat geen probleem. Deze aanbieding is tot 30 mei geldig.

 

Lindberg een brillenmerk met award winnende designs

Lindberg is een hoogwaardig Scandinavisch brillenmerk met award winnende designs. Dit Deense optiekbedrijf waarborgt de hoogste kwaliteit door het hele productieproces in eigen hand én eigen land te houden, van de eerste ontwerpschetsen tot de uiteindelijke productie. De monturen van Lindberg onderscheiden zich door luxe, eenvoud en comfort. Klassieke elegantie, maatwerk en kwaliteit maken de monturen uniek, tijdloos en elegant. De ontwerpers van Lindberg hebben het minimalisme tot in de perfectie doorgevoerd en zien kans om iedere keer weer verrassende nieuwe modellen, in hun zeer herkenbare eigen stijl, te ontwerpen.

U bent van harte welkom bij Oogwereld Jos om de unieke Lindberg collectie voor zowel mannen, vrouwen als kinderen te komen bekijken. Er is volop keuze.

 

Zonnebrillen om mee gezien te worden

De terrassen stromen vol nu de lentezon zich veelvuldiger laat zien. Wat is er dan verleidelijker om op het terras goed te kunnen zien en gezien te worden met een hippe zonnebril. Oogwereld Jos heeft een grote collectie zonnebrillen afgestemd op de laatste trends met topmerken als Adidas, Entourage of 7, Monkey Glasses, Penn & Ink N.Y., Ray-Ban en Vinyl Factory. Laat u zich eens door hen adviseren welke zonnebril het beste bij uw gezicht, uiterlijk en persoonlijkheid past, zodat u de zon met een perfecte look tegemoet kunt treden.

U kunt een modieuze zonnebril uiteraard ook op uw persoonlijke sterkte laten maken. De glazen kunnen daarbij volledig aan uw wensen worden aangepast. Een zonnebril op sterkte is al verkrijgbaar vanaf € 119,- bij Oogwereld Jos!

Oogwereld Jos | Dorpsstraat 4 | Holten | Tel. 0548-363501 | www.oogwereld.nl