Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Steunenberg Schoenen heeft wat te vieren

HOLTEN – Het is de hele maand september feest bij Steunenberg! “De verbouwing is afgerond en dat willen we graag met onze klanten vieren. Na een interne verbouwing van twee maanden zijn we er helemaal klaar voor”, lacht eigenaar Roel Walgien. Hij vervolgt: “De winkel heeft niet alleen een metamorfose ondergaan, maar we ook op andere vlakken nog meer te bieden.”“Aan de buitenzijde van onze winkel valt onze nieuwe huisstijl en nieuwe logo direct op. Tijdens de actieweken is ons winkel versierd met vlaggetjes. Bij aankoop van schoeisel mag je een vlaggetje omdraaien. Je maakt altijd kans op een prijs. De prijzen kunnen variëren van kortingen, cadeautje of tot zelfs gratis schoenen. Wie wil dit nu niet? De actie loopt tot en met eind september. Ook hebben we iedere week een extra trekking, waarbij we een product verloten.”

Trots vertelt Roel: “We hebben de winkel in een nieuw jasje gestoken. De winkel is ruimtelijker opgezet in een gezellige huiselijke sfeer om u nog beter van dienst te zijn. We hebben het in drie categorieën opgesplitst. Een comfortafdeling die in oppervlakte is uitgebreid. Ook aan het assortiment op die afdeling zijn een aantal merken toegevoegd. Daarnaast een modieuze comfortafdeling, wat voor zich spreekt. Maar ook kekke schoenen, met een uitstekende pasvorm. De benedenverdieping is ingericht met kinder-, heren-, berg- en wandelschoenen. Hierin hebben we extra breedtematen gekregen en het aantal merken is uitgebreid. Vooral deze afdeling is ruimer in z’n jasje komen te zitten. De glijbaan is op een ludieke manier weggewerkt met een knipoog naar Daantje Das. Wat gebleven is, zijn onze service en kwaliteit ook als het gaat om podotherapie en orthopedie. Wij bieden full service op alles wat de voet aan gaat”.

 

Herenkleding

Steunenberg schoenen is vorig jaar begonnen met het aanbieden van een klein assortiment herenkleding. Roel: “We merken dat er vraag naar is. We hebben ervoor gekozen om dit nog iets meer uit te breiden. We bieden nette jeans, sportieve pantalons, vlotte overhemden, leuke truien en mooie jassen aan. De voorraad wordt ook wekelijks aangevuld. Onze herenkleding lijn start tussen € 39,95 tot € 159,50. Nieuwsgierig? Loop gewoon eens bij ons binnen.

Komende weken hebben we leuke acties, dus houdt goed de advertenties in deze krant in de gaten.”

 

Bent u ook benieuwd naar de vernieuwde winkel, kom dan langs aan de Larenseweg 23, 0548-361551 en onder genot van een koffie/thee kunt gerust snuffelen in de vernieuwde winkel.