Theo Design Dagen

donderdag 3 t/m

zaterdag 12 oktober

© 2018 copyright protected Artworks,
Photography & Graphic Design!

HOLTEN – Het merk Theo staat voor exclusieve, vernieuwende en verrassende brilmode uit België. De brillen zijn kleurrijk, vrolijk, fris en eigenzinnig. En natuurlijk ontbreekt de humor niet. Bij Oogwereld Jos kunt u van donderdag 3 t/m zaterdag 12 oktober kennis maken met één van de meest kleurrijke brillenmerken ter wereld.Een extra grote collectie Theo monturen is dan in de winkel aanwezig. Koopt u tijdens de Theo Design Dagen een complete Theo bril dan ontvangt u een zonnebril op sterkte cadeau! Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden.

 

Ware kunstwerkjes

Theo heeft zich nooit wat aangetrokken van modetrends. Als er al iets van de heersende trends in de ontwerpen te zien is, dan is dat altijd met een knipoog. De brillen zijn ware kunstwerkjes, met veel liefde ontworpen en in kleine oplages geproduceerd. Oogwereld Jos beschikt over een grote collectie Theo monturen in tal van kleuren en pasvormen.

Nieuwsgierig geworden naar het flamboyante Belgische merk Theo? Tijdens de Theo Design Dagen kunt u bij Oogwereld Jos, Dorpsstraat 4 in Holten, onder het genot van een hapje en drankje gezellig THEO brillen komen passen.

Oogwereld Jos, Dorpsstraat 4, Holten. Tel. 0548 363501. www.oogwereld.nl