Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Verbouwing Multimate Holten

in volle gang

HOLTEN – Multimate Holten wordt Hubo Holten, maar dat gaat niet vanzelf. Daar gaat een fikse verbouwing aan vooraf. Bovendien komt er een Decorette in deze vestiging. Dit kost tijd; daarom is de winkel een paar dagen gesloten. Het resultaat kan bekeken worden vanaf donderdag 14 juni.De eerste contouren van de nieuwe formule beginnen zichtbaar te worden, het blauw van Multimate verdwijnt en het zwart van Hubo verschijnt. Het vertrouwde geel blijft. “Net als de mensen, dus nog steeds de vertrouwde gezichten in de winkel”, legt Gerrit Snellenberg, eigenaar Hubo Holten uit. “Naast de ombouw van Multimate naar Hubo vullen we onze winkel aan met een Decorette. Een verrijking voor de winkel en de klant. Een aanvullend assortiment dat naadloos aansluit op het huidige assortiment om van je huis nog meer een thuis te maken. Net als in de Hubo formule staat ook bij Decorette service hoog in het vaandel.”

Ook de buitenzijde van het pand heeft een metamorfose gehad; het is een modern pand geworden. “De kleur van het pand is aangepast naar antraciet. Dat geeft een strakke, moderne uitstraling. En, bijkomend voordeel, het pand valt hier op het terrein nu een stuk beter op,” legt Gerrit verder uit.

 

Laatste puntjes op de i

Tijdens de verbouwing is de winkel gewoon open geweest. Maar om de laatste puntjes op de i te zetten is er toch besloten om de winkel een paar dagen gesloten te houden. Van maandag 11 t/m woensdag 13 juni is de bouwmarkt dicht, om op donderdag 14 juni als volledig Hubo weer open te gaan. “Van deze donderdag tot en met de zaterdag zijn diverse demonstraties in de winkel van verschillende leveranciers. En ook de Hubo wenscamper is aanwezig op donderdag 14 juni van 13.00 -16.00 uur,” vertelt Gerrit enthousiast verder, “iedereen kan een kluswens uit komen spreken voor een ander die het hard nodig heeft of die je het gewoon gunt. Erg leuk, want je maakt kans op uitvoering van de wens ter waarde van € 1.000,00. En uiteraard maken we van alle dagen een feestje en is er een hapje en een drankje.”

Vanaf de opening wijzigen de openingstijden, Hubo Holten is dan van maandag t/m vrijdag geopend tot 20.00 uur.

 

Hubo

Met ruim 150 winkels is Hubo de grootste en meest service gerichte doe-het-zelf-keten van Nederland. Zo helpt Hubo jou met je klusproject, van begin tot eind. Alles om zorgeloos wonen mogelijk te maken. Denk aan het maken van de juiste keuzes, het inmeten, de aanlevering en de montage thuis. Hubo luistert, neemt de tijd en zoekt alles voor je uit.

 

Decorette

De Decorette formule bestaat al sinds 1972 en heeft ruim 40 vestigingen in Nederland. Binnen de branche heeft Decorette de hoogste naamsbekendheid. Decorette onderscheidt zich door kennis, service en vakmanschap en biedt klanten een oplossing voor alle zeven wanden van het huis. Decorette richt zich op het inspireren van de consument.

Gerrit Snellenberg en zijn team verwelkomen u graag bij hun in de winkel aan de Aaltinksweg 16, 0548-364050.