Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ingezonden brief

 

Publicatie van een ingezonden brief betekent niet dat de redactie het eens hoeft te zijn met de gegeven mening. Tevens behoudt zij zich het recht voor brieven in te korten. Alleen brieven met naam komen voor plaatsing in aanmerking (als de beschikbare ruimte dat toelaat).

Brieven die naar het oordeel van de redactie, kwetsend of beledigend zijn voor individuen of groeperingen komen niet voor plaatsing in aanmerking.

Glasvezel buitenaf, daar kiezen we voor, ook in Zuidloo!

Voorbereidingen voor aanleg van Glasvezel in Salland Zuid zijn in volle gang. Ook in Bathmen hebben zich inmiddels al een flink aantal ingeschreven. Naar de minimaal benodigde 50%  is het nog wel een even doorwerken. Als we de vele positieve reacties zo horen moet dat zeker gaan lukken. Dus samen verder op deze koers! Nog twee weken.

Met name voor hen die zich nog niet aangemeld hebben, is er nu een extra gelegenheid om dicht bij huis hun persoonlijke individuele situaties met dienstverleners te bespreken, eind volgende week resp. op vrijdagavond 4 november 2016 en zaterdag 5 november 2016.

Wij nodigen u, als u nog die extra informatie wenst, hierbij van harte uit voor deze inloop, informatie en inschrijf bijeenkomsten bij

*Kaasboerderij Kloas in ’t Hof, Ontvangstruimte, Boersenk 4  te Bathmen. Koffie en thee staan voor u klaar.

*Vrijdagavond 4 november, 19.30 tot 21.30 uur, wie wonen aan: Peppeldijk, Looweg, Blankenadijk, Braakmanssteeg, Broekhuisdijk, Boersenk, Rossemansweg en Zuidlooerweg.

*of zaterdagmorgen 5 november, 09.30 tot 11.30 uur wie wonen aan Veldkampsteeg, Marsdijk, Langenbergerweg, Bronsvoorderdijk, Beekwal.

We stellen deze tijden en spreiding voor, maar als de andere datum en tijd voor u beter schikt, dan bent u natuurlijk ook daar van harte welkom.

Deskundige dienstverleners (die binnenshuis de aanleg en aansluiting kunnen verzorgen) zullen voor u beschikbaar zijn voor overleg en informatie, ook over keuze mogelijkheden van providers en hun pakketten.

– Rookes Rietman van Euronics Nijhof-Rietman, Schalkhaar.

– Gerard ten Have van Electro World Wichink, Heeten.

Met deze deskundigen kunt u ter plekke ook de overeenkomsten tekenen. Ook een vertegenwoordiger van Glasvezel Buitenaf en van Salland Glas verwachten wij.

Wij, ‘ambassadeurs’ ( Marina Minken-in ’t Hof en Henk Jansen) hebben inmiddels gekozen. We zien u graag op 4 of 5 november bij Kaasboerderij Kloas in ’t Hof! Want: Zuidloo gaat voor glasvezel. Een goede zaak. Daar zetten we toch graag samen de schouders onder!

 

Hartelijke groeten,

Marina Minken-in ‘t Hof en Henk Jansen.