Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ingezonden brief

Publicatie van een ingezonden brief betekent niet dat de redactie het eens hoeft te zijn met de gegeven mening. Tevens behoudt zij zich het recht voor brieven in te korten. Alleen brieven met naam komen voor plaatsing in aanmerking (als de beschikbare ruimte dat toelaat).

Brieven die naar het oordeel van de redactie, kwetsend of beledigend zijn voor individuen of groeperingen komen niet voor plaatsing in aanmerking.

Doorgereden na ongeluk

Woensdagavond 8 juli 2015 omstreeks 19.00 uur is een meisje op een rode scooter van de weg afgereden op de kruising Paalmansweg / Looweg richting Bathmen-Loo. De auto kwam van Bathmen en reed richting het zwembad. Het is een scherpe bocht en de autobestuurder heeft deze te ruim genomen. Hierdoor had de bestuurster van de scooter te weinig ruimte en ze is daardoor flink onderuit gegaan.

Ze is met de ambulance opgehaald en er is een proces verbaal opgemaakt. De politie spreekt van asociaal gedrag na het doorrijden. Gelukkig was de bestuurder (getuige) die achter de Renault Espace reed zo attent haar te helpen.

De getuige die achter de bewuste auto zat, gaf aan dat het hier om een Renault Espace gaat, beige van kleur, met kenteken — GZ —

Graag zouden we de bestuurder willen spreken of mensen die het kenteken herkennen.

 

Met een vriendelijke groet van,

 

G. Hubers,

Dok38.nl, 06-50979090.