Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ingezonden brief

Publicatie van een ingezonden brief betekent niet dat de redactie het eens hoeft te zijn met de gegeven mening. Tevens behoudt zij zich het recht voor brieven in te korten. Alleen brieven met naam komen voor plaatsing in aanmerking (als de beschikbare ruimte dat toelaat).

Brieven die naar het oordeel van de redactie, kwetsend of beledigend zijn voor individuen of groeperingen komen niet voor plaatsing in aanmerking.

 

Fietselarij

Op donderdag 6/8 zaten wij voor de bieb in Bathmen onze koffie te drinken. Bij het vervolgen van onze fietstocht op twee vouwfietsen, bleken de remmen achter bij mijn man aan te lopen. Bekeken of we dat zelf konden oplossen. Helaas bleek er ook nog een slag in de band  te zitten.

Op zoek naar een fietsenmaker. Gelukkig zit de Fietselarij van Bart Kunst in Bathmen. Maar hij was gesloten. Toch maar aangebeld. Geen enkel probleem om naar onze fiets te kijken.

Reparatie (er waren ook spaken gebroken, het de wiel omvang was buiten model,) kon niet.

Wij wilden naar Averlo terug fietsen naar de camping. Dit was geen verstandig idee volgens de heer Kunst, de aluminium velg, zou zo maar kunnen dubbel klappen. Hij heeft ons in zijn bus geladen en terug gebracht.

Chapeau, voor de Fietselarij. Er zijn toch nog behulpzame mensen. Helaas weet een aantal Bathmense inwoners niet hoe rijk ze zijn. Ze stuurden ons naar een buurgemeente.

Bedankt Bart.

 

Henk en Anna de Jager

uit Meppel.