Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jarige Joppe viert jubileum

Jarige Joppe viert jubileum

JOPPE – Op een prachtige, unieke locatie, middenin het bos, staat een school. Eerder nog bekend als St. Bernardus, maar in de volksmond altijd al bekend als de Joppeschool. En de Joppeschool viert nu feest! Dit schooljaar is het namelijk vijftig jaar geleden dat zij werd opgericht.

Om dit jubileumjaar feestelijk te beginnen, zijn alle 114 leerlingen vrijdag 26 augustus getrakteerd op taart. Een heel aantal ouders had de heerlijkste taarten gebakken. Alle kinderen hebben op het plein gezamenlijk het schoollied gezongen en hebben daarna gesmikkeld van al het lekkers. Een stralende zon gaf een extra gouden randje aan deze mooie ochtend.

De feestelijkheden zijn echter nog niet voorbij. Op 9 september zijn er voor alle schoolkinderen ‘Bosspelen’. De kinderen en de leerkrachten zijn die ochtend te gast bij Scouting IJsselgroep aan de Kwekerijweg 5 in Gorssel. Gelegen op een mooie plek in het bos bevinden zich de clubgebouwen. Daar krijgen de kinderen een programma vol verrassingen voorgeschoteld.