Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

30 en 31 juli: Midzomerfeest op camping De Vlinderhoeve!

KRING VAN DORTH – Op camping De Vlinderhoeve is het altíjd al gezellig maar eens per jaar doen ze daar nog eens een paar schepjes bovenop! En dat gebeurt tijdens het Midzomerfeest op zaterdag 30 en zondag 31 juli. Niet alleen voor de campinggasten maar voor iedereen die zin heeft in iets leuks want er is voor elk wat wils, voor jong en oud!

Op beide dagen begint het programma om één uur ’s middags en zowel op de zaterdag als de zondag is er een braderie met van allerlei koopwaar, leuke hebbedingetjes en lekkernijen. Wie daar overigens nog graag een marktplaats wil hebben kan telefonisch contact opnemen met de camping want er is nog plek. (Tel. 0573-431354.)

Het hele weekend tijdens het Midzomerfeest kan jong en oud deelnemen aan spelletjes en spelen en een jaarlijks terugkerend iets is het spijkerbroek hangen.

Kinderen kunnen zich op beide dagen uitstekend vermaken op de kinderkermis.

Op zaterdag komen de Boerendansers hun streek-eigen dansen uitvoeren en van weer een heel ander kaliber zijn de DJ’s die later die dag optreden.

Zondag komt er voor de kinderen als extraatje een ballonnenclown en voor de trendvolgende jongeren zijn er hairspecials.

Voor weer een heel andere doelgroep is er het traditionele vogelschieten. Het zijn gelukkig geen echte vogels die het moeten ontgelden, maar een houten uitvoering op een paal met de bedoeling dat deze daar door de deelnemers wordt afgeschoten.

En wat op de zondag ook heel speciaal en boeiend is: een show met politiehonden. Indrukwekkend om te zien hoe deze dieren getraind zijn om hun steentje bij te dragen aan de bestrijding van criminaliteit in ons land. U kunt het allemaal zelf zien die dag.

Ter verhoging van de feestvreugde is er vanaf negen ’s avonds gezellige muziek in ’t Lagerhuys!