Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Gezellig spektakel voor iedereen!

Midzomerfeest

Midzomerfeest op camping De Vlinderhoeve

KRING VAN DORTH – Op zaterdag 1 en zondag 2 augustus is het een machtig gezellig gebeuren op camping De Vlinderhoeve: het Midzomerfeest barst dan weer los! Niet alleen de campinggasten zijn daar welkom, maar iedereen die ’t mee beleven wil en de toegang is gratis!

Op beide dagen begint het programma ’s middags om één uur. Zowel op de zaterdag als de zondag is er braderie en zijn er heel veel spelletjes en spelen met o.a. vogelschieten, spijkerbroek hangen, enz.

De Boerendansers treden op en op allebei de avonden zijn er optredens van zangers die het Nederlands talige lied als hun genre hebben. Bekende zangers op dat gebied als Roy Ottens, Andries van de Brink, Mark van Neerbosch en René Wanders zullen hun opwachting maken op de zaterdag en zondagavond. Tussendoor is er live muziek van een heel ander genre.

Op zondagmiddag staat er iets heel bijzonders op ’t programma: Circus Moustache houdt dan vanaf één uur een workshop voor jong en oud die iets wil leren over het circusgebeuren. Aansluitend is er een heus circus, waarbij dan degene die de workshop gevolgd heeft dan ook mag optreden.

Het belooft dus een heel gezellige boel te worden daar op De Vinderhoeve!