Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sport’88 houdt tweede

sponsor-dauwloop Run4Ride

op Hemelvaartsdag

KRING VAN DORTH – Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. Kom een stuk hardlopen om de afstand tussen zieke kinderen en ouders te verkleinen. In samenwerking met camping de Vlinderhoeve organiseert Sport’88 dit jaar de tweede editie van dauwloop Run4Ride, waarvan alle inkomsten geheel ten goede komen aan Het Ronald McDonald Kinderfonds.

Het is een gemoedelijk gebeuren, waar vorig jaar zo’n 100 deelnemers op af kwamen. Sport ’88 hoopt dit jaar het aantal deelnemers te verdubbelen.

Na afloop krijgt elke deelnemer een ontbijt. Het is ook mogelijk alleen te ontbijten of te wandelen met ontbijt, dus neem je familie en/of vrienden mee voor een goed begin van een gezellige Hemelvaartsdag op 14 mei.

De voorinschrijving loopt via  www.Sport-88.com. Na-inschrijven kan ter plekke, maar let wel: alleen voorinschrijvers zijn verzekerd van een ontbijt! Voorinschrijven kan tot en met zondag 10 mei.

 

Start en finish: Camping de Vlinderhoeve te Kring van Dorth

Afstanden: 6 of 12 km.

Starttijd hardlopen 6 of 12 km: 07.30 uur.

Starttijd wandelen: 07.00 uur.

Start inschrijving: 06.45 uur.

Inschrijfgeld hardlopen en wandelen: € 8,00 (met ontbijt).

Alleen ontbijt: € 5,00.

 

Waar staat Run4Ride voor?

De opbrengst van de loop gaat naar Team Vlinderhoeve, een wielerteam dat dit jaar voor de derde keer  meedoet aan de Homeride op 28 en 29 juni. De Homeride is een 500 km lange wielertocht, waarbij je in teamverband binnen 24 uur van Groningen naar Maastricht fietst. Een nacht fietsen dus, om de  overnachtingen van ouders bij hun zieke kind in een academisch ziekenhuis te betalen. Ieder team werft minimaal € 7.000,- aan sponsorgeld, maar probeert natuurlijk op een hoger bedrag uit te komen. Team Vlinderhoeve reed hun eerste Homeride in 2013 en hun fantastische inzet en prestatie inspireerde Sport’88 deze dauwloop te organiseren.

Run4Ride: een stuk hardlopen om Team Vlinderhoeve een grote afstand te laten rijden met als doel de afstand tussen zieke kinderen en ouders te verkleinen. Doe ook mee en schrijf je in via www.Sport-88.com

Kijk voor meer info ook op www.vlinderhoeve.nl en www.homeride.nl