Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Team Vlinderhoeve fietst weer voor Ronald Mc Donald Kinderfonds

KRING VAN DORTH – Dankzij vele royale sponsors kon team Vlinderhoeve op zaterdag 27 & 28 juni 2015 starten als Homeriders voor het Ronald Mc Donald Kinderfonds.

Team Vlinderhoeve

Geweldig om gezamenlijk een bedrag van € 11.928,90 te kunnen doneren namens gezinscamping de Vlinderhoeve te Gorssel/Kring van Dorth. Totaal waren er 62 teams en 942 Homeriders en heeft deze geweldige actie € 869.449,- opgebracht.

De tocht begon op zaterdagmiddag om 13.00 uur in Groningen, toen door naar Zwolle, Almere en in de avond en ’s nachts- Den Haag en Dordrecht.

’s Morgens om half zeven het gezamenlijk ontbijt in Hilvarenbeek en zeker met volle moed richting eindstop Maastricht. Bijzonder om daar na een rit van 24 uur en 500 km aan te komen met een Happy Feeling bij een geweldig ontvangstcomité!

Als je op je fiets zit en heel soms bedenkt… ‘die km teller, werkt hij nog wel…waarom gaan ze zo tergend langzaam weg’ en af en toe staat om je ‘billen te luchten‘, dan staan er overal mensen aan de kant van de weg met spandoeken ‘Homeriders bedankt’, kinderen die een “high five” geven, een meisje alleen bij een spandoek om de deelnemers op te wachten en te zwaaien! Auto’s die toeteren. Zelfs midden in de nacht staan er mensen aan de kant van de weg om aan te moedigen. Je voelt dan dat deze mensen een Ronald Mc Donald Huis ervaring hebben gehad.

Yes we did it together! Het Riders team: Agnes Hoorn, Annemiek Mijnen, Arne Botter, Bart Kempers, Bert Flierman, Cees van Zuylen, Corine Bos, Jan Meilink, Kristiaan Meilink en Rudi Meinen.

Het begeleidingsteam: Marcel Morsing, Bep Morsing, Dennis van Zuijlen en Zwanet Meilink.