Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zondag 11 oktober:

27e Kleine Haarloop

in de Kring van Dorth

Zondag 11 oktober

KRING VAN DORTH – Op zondag 11 oktober houdt  trim- en ATB club Sport ’88 uit Joppe voor de 27e keer de Kleine Haarloop met start en finish bij Stayokay De Kleine Haar in de Kring van Dorth.

Deze recreatieloop is voor jong en oud en de afstanden zijn zo gevarieerd dat iedere loper er aan zijn of haar trekken kan komen.

Om 10.30 uur staat de start gepland van de 10 Engelse Mijlen en dat betekent voor de lopers dat zij een afstand van 16,1 km af zullen leggen.

Vijf minuten later worden de lopers van de 2,5 km weggeschoten en zij maken een grote ronde over het terrein van camping De Vlinderhoeve.

Om 11.00 uur starten de deelnemers aan de 6,3 km en om 11.10 uur wordt dit inmiddels traditionele loopevenement afgesloten met de 10 km.

Doordat de start en finish enigszins moesten worden aangepast ten opzichte van voorgaande jaren, zijn ook de parkoersen van de drie langste afstanden enigszins gewijzigd.

Vanaf 9.00 uur kunnen de lopers zich bij Stayokay De Kleine Haar inschrijven voor zover zij dat nog niet gedaan hebben. De voorinschrijving loopt nog tot en met maandag 5 oktober. Ook dit jaar wordt het gehele evenement weer muzikaal begeleid door de vrolijke klanken van het dweilorkest de Deventer Deurblaozers.

Proef de gezellige sfeer en maak er een sportief uitje van. Iedereen krijgt na afloop een blijvende herinnering en iets extra’s.