Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Donateursactie ‘Zwembad First’ op 13 mei in Laren

LAREN – Op zaterdag 13 mei worden er aan de Huenderstraat, in het centrum van Laren, diverse activiteiten verzorgd door het Leussinkbad, in samenwerking met Bullrock en de ondernemersvereniging Laren. Vanaf 17.00 uur treden zes lokale bands op en tussendoor is er om 20.00 uur een veiling.

Het evenement heeft als doel geld in te zamelen voor het Leussinkbad. Bij Bullrock kun je plaatjes aanvragen die worden uitzonden via internet radiostation www.roundandsound.nl en Achterhoek FM (vanaf 14:00). Je kunt ook bieden op veilingitems (zie facebook bullrock.eu en Leussinkbad). De opbrengst gaat naar een nieuwe familieglijbaan op het zwembad.

Van 10.00 tot 12.00 uur is er het ‘Golden Oldies’ programma met sjoelen, rummikub, kaarten en dammen. Van 12.00 tot 14.00 uur is er ‘Bewegen is Gezond’ met medewerking van diverse fitnessbedrijven. En vanaf 14.00 tot 17.00 uur zijn er kinderspellen, met springkussen, een houtdorp bouwen, pony rijden, knutselen en nog veel meer. Iedereen die het Leussinkbad een warm hart toedraagt, kan donateur worden. Veilingitems kun je indienen via zwembadfirst@gmail.com

Aan het eind van de middag is er live muziek. Lokale bands treden belangeloos op voor het goede doel. Jeroen, Nick en Nick (van ‘Livin’ Room’) bijten het spits af om 17:00 uur. Gevolgd door ‘Versatile’ en ‘Spectors Wall’. Rond 20.00 uur gaat Bullrock een grote veiling houden. Na de veiling betreden ‘New Vintage’ en ‘De Weekendkrachten’ het podium. ‘The Final Squad’ sluit de avond af. De toegang tot het evenement is gratis.