Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

1919 – 2019:

100 jaar ‘De Lofstem’

Jubileumconcert op zaterdag 19 oktober

LAREN – Op zaterdag 19 oktober geeft het Chr. gemengd koor ‘De Lofstem’ haar 100 jarig jubileumconcert in de Protestantse Kerk in Laren.Naast het optreden van De Lofstem o.l.v. Dorothea van Linschooten en aan de piano Jet de Bruin, zal ook het Twents Mandoline- en Gitaarorkest uit Enschede o.l.v. Leo van Rutte medewerking verlenen aan dit concert. Tevens is er een solistisch optreden van de sopraan Thea Venterink en de mezzosopraan Dorothea van Linschooten. Het belooft een bijzondere avond te worden!

De kerkzaal is open vanaf 19.30 uur. Het concert begint om 20.00 uur. De entree is gratis, maar u wordt wel in de gelegenheid gesteld een gift te doen voor het 100 jarige koor. Na afloop van het concert is er gelegenheid het bestuur te feliciteren met dit jubileum in een gezellig samenzijn waar u een traktatie wordt aangeboden.