Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Aanmelding Houtdorp Laren gestart!

LAREN – Na een succesvolle Houtdorp Laren in 2017 komt er in 2018 een tweede editie! In de laatste week van de zomervakantie, op donderdag 23 en vrijdag 24 augustus 2018, kunnen jongens en meisjes uit groep 4 tot en met groep 8 lekker timmeren en hun eigen hut in elkaar zetten.Houtdorp is een groot huttenbouwfeest georganiseerd door het Leussinkbad in Laren. De ligweide van het buitenbad wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot timmerterrein. Voor kinderen die een hamer kunnen vasthouden of juist niet, Houtdorp Laren is gewoon een leuk buitenfeestje. Het thema voor 2018 is tot de seizoensopening op 16 mei nog eventjes geheim.

Houtdorp is donderdag 23 augustus van 10.00 tot 15.00 uur en vrijdag 24 augustus van 13.00 tot 17.00 uur met aansluitend het eindfeest tot 21.00 uur. Kosten zijn voor abonnementhouders € 10,- p.p. en € 15,- p.p. voor anderen.

Het Houtdorp biedt dit jaar plek voor nóg meer deelnemers! Vanaf 18 april tot 6 juni kunnen kinderen zich aanmelden op de website van het Leussinkbad: www.leussinkbad.nl/houtdorp Vol is vol. Er kunnen maximaal 125 kinderen meedoen, dus wees er snel bij.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je via de site in voor de nieuwsbrief van Houtdorp Laren of volg de Facebookpagina @houtdorplaren. Hier kunnen kinderen hun mooiste ideeën, tekeningen, filmpjes en plannen voor hun hut plaatsen.

 

Ook leuk als vrijwilliger!

Houtdorp is ook heel erg leuk om als vrijwilliger mee te maken. Opbouwen, afbreken en tijdens de bouwdagen meehelpen: alles kan. Ben je geïnteresseerd om mee te helpen? Geef je dan op als vrijwilliger via: houtdorplaren@leussinkbad.nl

 

Opening door burgemeester

Woensdag 16 mei is iedereen vanaf 12.30 uur welkom op het Leussinkbad voor het traditionele broodje knakworst. Om 13.00 uur start de feestelijke opening door burgemeester Sebastiaan van ’t Erve. Ook komt er nog een andere betoverende gast! Iedereen is welkom om de nieuwe familieglijbaan te testen. Het jaarthema wordt die middag bekendgemaakt. Deelnemers aan Houtdorp kunnen met hun bouwgroep alvast nadenken over ideeën in dat thema voor de hut die ze tijdens Houtdorp gaan bouwen.

Het Leussinkbad heeft verschillende abonnementen voor het hele seizoen. Tot en met 26 april zijn deze nog via de website te koop met korting tot € 20,-.