Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Almat Laren:

importeur Doosan Gelderland, Overijssel en Flevoland

LAREN – Sinds 1 februari 2017 is Almat Laren de nieuwe importeur van Doosan grondverzet producten.Sinds 1993 is Almat Laren al actief met de verkoop, onderhoud en reparatie van grondverzetmachines van onder andere het merk Doosan. Sinds 2008 zijn zij officieel dealer en per 1 februari 2017 is Almat één van de drie importeurs van Nederland. Mede door deze jarenlange ervaring is Doosan ervan overtuigd, dat Almat voldoende kennis in huis heeft om het importeurschap op zich te nemen.

Doosan is sinds een aantal jaren de import van de grondverzetmachines in Nederland aan het herverdelen. Dit heeft ertoe geleid dat zij besloten hebben om drie vaste importeurs aan te stellen.

In samenwerking met de importeurs van Noord- en Zuid-Nederland gaat Almat er voor zorgen dat de import van Doosan grondverzetmachines voor Nederland volledig gedekt is.

De Doosan Groep is opgericht 1896 en heeft zich ontwikkeld als een multinational. De machines kenmerken zich door de gebruiksvriendelijke bediening, het efficiënte brandstofgebruik en het comfort voor de machinist. Mobiele kranen, wielladers, rupskranen en dumpers; voor al deze machines en bijbehorende onderdelen en service kunt u bij Almat Laren terecht.

Van 7 tot en met 9 februari vinden in Hardenberg de Infra Relatiedagen plaats. Hier zal de vertegenwoordiger van Almat Laren, Jeroen Jacobs, ook aanwezig zijn op de stand van Doosan (nr. 563). Hij informeert u graag over het uitgebreide aanbod Doosan producten. Voor meer informatie over Almat Laren en het nieuwe importeurschap zie almatlaren.nl