Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Almat Tuin & Park Show:

22, 23 en 24 april

Almat Tuin & Park Show

LAREN – Een vernieuwde showroom, diverse voorjaarsaanbiedingen en uiteraard zijn de Almat medewerkers er om advies te geven en de machines te demonstreren. Het Almat Tuin & Park team kan u, onder het genot van een drankje, meer vertellen of de diverse machines.

Het voorjaar komt eraan en veel mensen gaan weer actief in de tuin aan de slag: snoeien, versnipperen, maaien, zagen, knippen, zuigen en reinigen! Voor al deze werkzaamheden verkoopt en verhuurt Almat machines.

Tijdens de Tuin en Park show worden diverse machines geshowd. De machines staan voor een groot deel uitgestald in de showroom aan de Stoomdijk 13-15 te Laren.

De medewerkers van de Tuin & Park afdeling zijn gespecialiseerd in tuin- en parkmachines. Zij hebben kennis van maaiers (hand-, motor- en zitmaaiers), motorkettingzagen, stobbenfrezen, versnipperaars en dergelijke. Daarnaast kan Almat als Com-VCA gecertificeerd bedrijf machines op veiligheid keuren. Merken die door Almat verkocht worden, zijn onder andere: Stihl, Viking, Kärcher, Trilo, Kioti, Honda, TS, Wave, Jonsered, etc.

 

De Almat Tuin & Park Show wordt gehouden op:

Vrijdag 22 april van 09.00 tot 21.00 uur.

Zaterdag 23 april van 10.00 tot 17.00 uur.

Zondag 24 april van 11.00 tot 16.00 uur.