Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ATB avondtoertocht

LAREN – Op zaterdag 16 november wordt voor de vijfde keer de avond-ATB toertocht gehouden door Toeristenbelang Laren. Geweldig dat dit evenement elk jaar meer deelnemers trekt! Zelfs vanuit de wat verdere omtrek komt men naar Laren om deze originele tocht te fietsen. Het is uniek om door zoveel bedrijven, stallen, over erven en particulieren gronden te mogen fietsen.De reacties over de altijd afwisselende tocht zijn lovend. Dit is vooral te danken aan alle geweldige medewerking van vele particulieren en bedrijven. Zo lukt het dan ook om toch elk jaar de route wat te veranderen en er nieuwe verrassingen in te brengen. Dat is ook dit jaar zeker het geval. De lengte van de tocht op zaterdag 16 november is ca. 35 km met daarin een pauzestop. Er zal ook dit jaar de mogelijkheid zijn om de route in te korten, naar ongeveer 20 km, zodat ook minder geoefende of jonge mountainbikers gemakkelijk deze tocht kunnen rijden. Men hoopt zo meer jeugd te begroeten. Ook ieder die niet zo vaak op de mountainbike zit, zal beslist genieten van deze tocht.

Inschrijven en starten tussen 18:00 – 20:00 uur. Startplaats is bij Bennie Brummelman, Oude Deventerweg 6, 7245 PX Laren.

Het inschrijfgeld is € 6,00 waarbij een kop soep of consumptie is inbegrepen. Basisschoolleerlingen mogen gratis meefietsen.

De route is goed aangegeven met reflecterende pijlen. Deelnemers moeten wel zelf zorgen voor goede verlichting en een helm. Bij de start is eventueel (extra) verlichting te leen, zolang de voorraad strekt. Deelname is op eigen risico.

Voor verdere informatie: Bert Roekevisch 06-20436714.

www.toeristenbelanglaren.nl