Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

ATB avondtoertocht op

17 november 2018

LAREN – Na de succesvolle reacties van de vorige drie jaar zal er op zaterdag 17 november een afwisselende ATB-tocht door de omgeving van Laren worden uitgezet.Het is geweldig dat er zoveel medewerking komt van particulieren en bedrijven. Het is nu ook gelukt om over nieuwe terreinen te mogen rijden en zo opnieuw een unieke tocht te realiseren. Vooral die verrassende plekken, door en rond het dorp, over erven en door bedrijven, maken het een bijzonder gebeuren.

De lengte van de tocht is ca. 30 km. Er zal nu voor het eerst een mogelijkheid zijn om de route in te korten naar ca. 20 km, zodat ook minder geoefende of jonge mountainbikers gemakkelijk deze tocht kunnen rijden. Men hoopt zo meer jeugd te begroeten. Ook ieder die niet zo vaak op de mountainbike zit zal beslist genieten van deze tocht.

Inschrijven en starten tussen 18.00 – 20.00 uur. Startplaats is bij Bennie Brummelman, Oude Deventerweg 6, 7245 PX Laren.

Het inschrijfgeld is € 6,00 waarbij een kop soep of consumptie is inbegrepen.

Basisschoolleerlingen mogen gratis meefietsen.

De route is goed aangegeven met reflecterende pijlen. Deelnemers moeten wel zelf zorgen voor goede verlichting en een helm. Bij de start is eventueel (extra) verlichting te leen, zolang de voorraad strekt. Deelname is op eigen risico.

Voor verdere informatie: Bert Roekevisch 06-20436714.

www.toeristenbelanglaren.nl