Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘De Battumse Revue’ speelt ‘Wierig en niets’ in Laren

LAREN – Op 17 november 2017 komt ‘De Battumse Revue’ op uitnodiging van Vereniging ‘Vrienden van de Streektaal veur Lochem en Umgeving’ naar Café-Restaurant Witkamp in Laren met hun nieuwste revue. Aanvang: 20.00 uur (zaal open: 19.00 uur). U wordt hiervoor van harte uitgenodigd.Deze revue met als titel ‘Wierig en niets’ bestaat uit sketches en zang- en dansnummers. In hoog tempo worden de stukjes gepresenteerd. Het ene moment kunt u genieten van een prachtig vormgegeven dans om daarna de lachspieren te trainen tijdens een hilarische sketch.

Het geheel wordt afgewisseld met vlotte liedjes, begeleid door het eigen ‘live’ orkest.

Maar naast het bekende heeft ‘Wierig en Niets’ ook nieuwe verrassingen voor u in petto. Zo is de spelersgroep uitgebreid met een illustere Bathmense figuur die een bijzondere rol voor zijn rekening neemt. Wie of wat deze figuur is, daar komt u wel achter tijdens de voorstelling. Kort samengevat: een nieuwe revue met een bekend concept, maar in een totaal vernieuwd jasje. Dubbel en dwars de moeite waard om naar te komen kijken.

Wie de Battumse Revue al eens eerder in actie heeft gezien, weet dat ze altijd kwaliteit leveren. Laat u verrassen en kom op 17 november 2017 naar Café-Restaurant Witkamp in Laren!

Als u er bij wilt zijn, dan kost u dat € 15,00 p.p. (incl. een kopje koffie/thee bij binnenkomst).

U kunt uw kaarten bestellen bij de heer J. Visschers in Laren op 6, 7 en 8 november 2017. Niet eerder en niet later; tel.: 0573 – 254 610.