Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bende van Beuving met Larens popkoor LaPoKo in Kulturhus

LAREN – ‘Klap van de korenmolen’ is ook wel: een spoedcursus geluk. Gegeven door iemand die zelf ooit in de psychiatrie belandde en daar vooral leerde hoe gek het is om het niet te zijn. Allround cabaretier Ernest Beuving zet met popkoor LaPoKo uit Laren en zijn uitstekende band de zaal op z’n kop.Hoezo ‘Klap van de korenmolen’? Ernest Beuving belandde zelf ooit in de psychiatrie en leerde daar vooral: ‘hoe gek het is om het niet te zijn.’ ‘Klap van de korenmolen’ is ook wel: een spoedcursus geluk. Een cabaretesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving met zijn band in samenwerking met popkoor LaPoKo.

Half concert, half cabaret met veel humor, imitaties, persiflages spontaniteit en geen geposeer. Het koor zingt heerlijk mee en ligt tijdens zijn acts tussendoor onder de stoel van het lachen. Die acts gaan van een postume Prins Bernhard (die zich beklaagt over zijn troonopvolging), een borderline dansende Keltische zanger en een Toon Hermans over iPhones en ‘Spuiten en slikken’ tot en een Mick Jagger met ADHD. Hij werkt samen met vier topmuzikanten, enkelen speelden o.a. bij Robert Long, Liesbeth List, Henk Elsink, Zenga en Purper.

Vrijdag 1 juni, aanvang 20.00 uur. Toegang € 12,50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het Kulturhus, of te reserveren (met bankoverschrijving) via: info@kulturhuslaren.nl

(Foto: Bram Kunz.)