Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bijzondere Lichtjesavond Laorne

LAREN – Inmiddels heeft de vijfde Lichtjesavond Laorne op zondag 3 november plaatsgevonden op de Algemene begraafplaats in Laren. Ook dit jaar hebben weer rond de 250 bezoekers dierbaren herdacht tijdens deze bijzondere avond.Heel indrukwekkend, bijzonder, warm en intiem waren veel gehoorde reacties. Bezoekers, vaak in familieverband, trotseerden de regen om samen stil te staan bij dierbaren en geliefden. Het koortje en een zangduo brachten prachtige liederen ten gehore en mooie gedichten werden voorgedragen. Ruim 750 lichtjes brandden op de begraafplaats; dat raakt en ontroert elke keer.

Dit jaar draagt voorzitter Marjanska Leeuwerik haar functie over aan Marleen Jansen. ”Ik ben heel dankbaar na vijf jaar terug te kunnen kijken op een breed gedragen initiatief. Dankzij de inzet en betrokkenheid van ruim 50 vrijwilligers bieden we een gedenkwaardige avond voor alle Larenaren die daar behoefte aan hebben”, aldus Marjanska.

Een selectie van de prachtige foto’s die Ada Ritzer (Aim Fotografie) maakte tijdens de Lichtjesavond zijn te vinden op de Facebookpagina (@LichtjesavondLaorne). Ook de voorgedragen gedichten zijn terug te vinden op de Facebookpagina.

PR: Nena Keessen / 06 42 34 55 86 / info@vankees.nl

Facebook: www.facebook.com/lichtjesavondlaorne