Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Brunchconcert Koninklijke Muziekvereniging Apollo

LAREN – Zondagmorgen 26 november vanaf 11.30 uur geeft de Koninklijke Muziekvereniging Apollo een uniek brunchconcert in zaal Witkamp. Tijdens dit concert met als thema ’12 Uurtje’ brengen de drumband onder leiding van Reyer Schouten en de fanfare met als dirigent Alike Jonkman, een afwisselend programma onder het genot van een hapje en een drankje.Stefan Potman, bekend in Laren als organist van de Protestantse Kerk, zal zijn medewerking verlenen op accordeon. De muziekcommissie heeft een uitdagend repertoire uitgezocht om u een verassend, maar toch bekend in het gehoor liggend programma voor te schotelen.

Dit concert staat ook in het teken als laatste concert van de fanfare onder leiding van Alike Jonkman. De dirigente heeft besloten om Apollo te gaan verlaten. Alike is sinds 2011 dirigente van het fanfareorkest en met haar heeft Apollo vele hoogtepunten mogen beleven. Ze heeft in 2011 en 2016 met de fanfare op beide KNMO concoursen een mooie eerste prijs weten te behalen. Daarnaast had ze de muzikale leiding over de eveneens zeer succesvolle Albert Mol, de musical.

Dus, wilt u haar nog een keer als dirigent van de Apollo fanfare aanschouwen? Kom dan zondag 26 november naar zaal Witkamp.

De voorverkoop van dit brunchconcert start op maandag 6 november aan de bar in het café van Witkamp. De voorverkoop loopt tot uiterlijk zaterdag 25 november. Maar kom op tijd als u niet teleurgesteld wilt worden.

In de voorverkoop zijn de kaarten € 15, 00 en aan de kassa € 20,00 per persoon. Voor kinderen tot en met 12 jaar zijn de kaarten € 10,00.

Het concert begint 26 november om 11.30 uur bij zaal Witkamp.