Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Concert Gelders Opera- en Operette Gezelschap

Vrijdag 13 mei 2016

Vrijdag 13 mei 2016, Kulturhus ’t Kruispunt

LAREN – Het ensemble van het Gelders Opera- en Operette Gezelschap (GOOG) verzorgt op 13 mei een concert in de kerkzaal van het Kulturhus in Laren.

GOOG bestaat ruim zestig jaar en de meeste leden komen uit de provincie Gelderland. Kenmerkend voor het gezelschap is het omvangrijke en gevarieerde opera-, operette- en musicalrepertoire dat in de loop der jaren is opgebouwd.

Met grote concerten, diverse evenementen en producties in Nederland en België heeft het GOOG een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd. Zo verleende GOOG haar medewerking aan tv-programma’s als ‘Muziek uit Duizenden’ en ‘Una Voce Particulare’, maar ook aan het Nationaal Songfestival. Daarnaast werkte GOOG samen met bekende artiesten als Marco Bakker, Jan Vayne en Christina Deutekom.

In Laren zal het ensemble van het GOOG onder leiding van dirigent Hans Lamers acte de présence geven. Met een keur aan opera, operette en musical wordt een zeer afwisselend en kwalitatief hoogstaand programma opgevoerd dat uniek is in de regio.

Aanvang 20.00 uur, entree € 15,- (inclusief consumptie). Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Kulturhus ’t Kruispunt. Verwoldseweg 1.