Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Daag je collega’s of vrienden uit voor de InterneKracht Estafetteloop!

LAREN – Zondagmorgen 8 september vindt de vierde en tevens laatste editie plaats van het hardloopevenement Löp wah lös in Laren. De inschrijving voor deze laatste editie is sinds zaterdag 1 juni geopend.Lopers kunnen ook dit jaar kiezen uit vier afstanden: de Graaf Jantje Kidsrun met een 600 meter (4 t/m 7 jaar) en een 1200 meter (8 t/m 12 jaar), de Studio 1980 6 km, de 10 km en de InterneKracht Estafetteloop. Deze laatste afstand was vorig jaar nieuw en is door zowel deelnemers als publiek enthousiast ontvangen als afsluitend programmaonderdeel.

 

InterneKracht Estafetteloop

Meedoen aan de InterneKracht Estafetteloop kan met een team van vier personen. Ieder teamlid loopt twee keer een ronde van 600 meter. Als team loop je dus samen 4,8 kilometer. “De InterneKracht Estafetteloop is ons slotstuk en begint om 12.00 uur. We hebben bewust gekozen voor een korte afstand, zodat het laagdrempelig blijft en ook collega’s of vriendengroepen die niet vaak lopen, gewoon mee kunnen doen”, aldus Nancy Gerritsen namens de organisatie.

De koppeling tussen InterneKracht als bedrijf en deze afstand is een hele logische. “InterneKracht versterkt ondernemers, vakmensen en leidinggevenden met een managementuitdaging, waarbij de nadruk ligt op praktisch leiderschap. Als sponsor van deze afstand gun ik het iedereen om als team voor resultaat te gaan, onderweg te genieten en dan ook nog eens samen een mooi resultaat neer te zetten!“, aldus Lenny Hiddink-Kleinherenbrink van InterneKracht.

Alle informatie en wijze van inschrijven is te vinden op de website: www.lopwahlos.nl. De voorinschrijving is geopend tot en met zaterdag 7 september, of als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Voor de InterneKracht Estafetteloop geldt een limiet van 20 teams, dus wacht niet te lang met inschrijven!

(Foto: Harm Dijkman.)