Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Dansclinic Saturday Night Fever en Merenque in Kulturhus Laren

 

LAREN – Saturday Night Fever. Wie heeft er niet van gedroomd om deze dans goed te kunnen dansen zoals in de beroemde film in de jaren ’70? Waarbij John Travolta toch bijna elk vrouwenhart deed sneller slaan?Merenque

Merenque is een zeer vrolijke Latijns Amerikaanse muziek- en dansstijl. Het is afkomstig van de Dominicaanse Republiek.

Merenque dansen is geschikt voor iedereen. Het brengt grote en kleine groepen samen tot een explosie van energie en beweging. De moderne Merenque wordt met veel westerse instrumenten gespeeld, maar de twee kwart maat blijft als fundering staan. Om die reden is deze dans makkelijker te leren dan de salsa en een goede introductie in de wereld van de Latijns Amerikaanse dans. Kom dit zelf ervaren en laat je meevoeren op de tropische klanken, met swingende heupen, volop interactie en vooral heel veel lol met elkaar.

Deze twee dansen worden door de bekende dansschool Eppink uit Deventer gegeven. Dansles geven is hun passie. Op een zeer bedreven, positieve, enthousiaste en humoristische manier wordt dit gegeven. Een ieder kan het leren! Beide dansen zullen ongeveer 0.45 uur duren, met tussentijds een pauze om gezellig een drankje te nuttigen en fris weer verder te kunnen gaan.

Pak jullie kans, jong en oud en kom op zaterdag 25 november in ’t Kulturhus te Laren deze twee dans clinics volgen. Zaal open om 19.30 uur en start clinic 20.00 uur. Kaarten in de voorverkoop € 7,50 en € 10,00 bij de entree.