Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

De inspiratietuin

Nieuw in Laren!

Nieuw in Laren

LAREN – Het resultaat van een unieke samenwerking tussen Ronald van Haren van Veranda & Terras en Henk Marsman van Tuincentrum Haneveld. De Inspiratietuin is een plek waar je sfeer kunt komen proeven. Het is een plek waar van alles te zien is: bijzondere bomen, een lamellendak, een mooie blokhut. Aangekleed met tuinmeubelen en mooie accessoires. Alles volgens de laatste tuintrends. De tuin is aangelegd met prachtige beplanting en strak straatwerk. De bezoekers kunnen er in alle rust rondlopen en uitgebreid de tijd nemen om ideeën op te doen voor hun eigen tuin of terras.

Ronald & Henk: ”Wij willen de mensen graag gemak bieden. Ze hoeven nu nog maar naar een adres voor het kopen van planten of het realiseren van hun andere tuin ideeën. Van buxus tot veranda, we kunnen de mensen van alles bieden. Ook een op maat gemaakt tuinplan door een tuinarchitect”.

“We hebben hier in Laren eigenlijk alles op het gebied van buitenleven. In de Inspiratietuin willen we, als lokale ondernemers, onze krachten bundelen en alles onder een dak presenteren. Zodat de mensen met hun eigen ogen kunnen zien wat we voor hen kunnen maken. Van standaardoplossing tot speciaal op maat gemaakte projecten.”

De inspiratietuin heeft inmiddels een samenwerking met de volgende bedrijven: Lugarde, Keizon Zonwering, JK Montage, Almat Laren, Mobiele Houtzagerij Braakman en Tuinontwerpbureau Anja Potkamp.

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 april zal de tuin haar deuren openen en bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen!