Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Dinsdag 5 februari: leerlingen- en fanfareorkest

LAREN – Dinsdag 5 en woensdag 6 februari vinden er inloopavonden plaats voor iedereen die interesse heeft in het maken van muziek. Tijdens deze avonden bent u welkom om naar muziek te luisteren, informatie te vergaren en om wellicht al zelf te spelen! Uiteraard hoopt men dat u na deze inloopavonden enthousiast bent geworden en men u wellicht mag verwelkomen bij Koninklijke Muziekvereniging Apollo!Op dinsdag 5 februari bent u welkom bij Stegeman (ruimte bovenin het nieuwe gedeelte) als u geïnteresseerd bent in het leerlingen- en/of fanfareorkest. Van 18.45 tot 19.45 uur staat de avond in het teken van het leerlingenorkest. Het leerlingenorkest bestaat momenteel uit zes leerlingen met een leeftijd variërend tussen 11 en 18 jaar. De instrumenten die vertegenwoordigd worden zijn momenteel trompet, bugel, altsaxofoon, trombone en euphonium.

Vanaf 18.45 uur ontvangt men u en uw zoon/dochter graag met een kopje koffie of thee of een glaasje ranja. Om 19:00 uur kunt u luisteren naar een aantal nummers dat het leerlingenorkest ten gehore zal brengen, zodat u een beeld kunt krijgen van het leerlingenorkest. Vervolgens zal er iets verteld worden over Apollo, muzieklessen en wat er allemaal komt kijken wanneer u lid wilt worden. Tot slot kunnen de aanwezige kinderen meekijken en meedoen bij met het leerlingenorkest en is er gelegenheid om in gesprek te gaan en vragen te stellen.

Van 19:45 uur tot 20:45 uur is het de beurt aan zowel de ‘oudere jeugd’ als oud-leden. Het fanfareorkest bestaat momenteel uit 29 leden die allerlei verschillende instrumenten bespelen, zoals trompet, hoorn, saxofoon, bas en slagwerk. Vanaf 19.45 uur ontvangt men u graag met een kopje koffie of thee en om 20.00 uur zal het fanfareorkest een aantal gevarieerde nummers ten gehore brengen. Hierop volgend zal er iets verteld worden over Apollo en wat er allemaal komt kijken wanneer u lid wilt worden. Tot slot is er ruimte om in gesprek te gaan en het stellen van vragen.

 

Woensdag 6 februari: drumband

Heb jij altijd al samen met anderen willen drummen? Of lijkt het je leuk om te kijken of drummen iets voor jou is? Op woensdag 6 februari bent u (alle leeftijden!) van harte welkom van 19.45 tot 20.45 uur. Om 19.45 uur ontvangt men u graag met een kopje koffie of thee of een glaasje ranja. Om 20:00 uur zal de drumband een aantal nummers ten gehore brengen, zodat u kunt horen wat de drumband zoal speelt. Vervolgens wordt er iets verteld over Apollo, drumlessen en wat er allemaal komt kijken wanneer u lid wilt worden. Tot slot is er ook hier ruimte om in gesprek te gaan en het stellen van vragen.

 

Men hoopt u/jou graag te verwelkomen bij Stegeman (ruimte bovenin het nieuwe gedeelte) op dinsdag 5 en/of woensdag 6 februari!