Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Drie leden gehuldigd bij Apollo

Voorjaarsconcert 'Apollo Laren GLD'

LAREN – Onlangs zijn bij Koninklijke muziekvereniging Apollo in Laren drie leden gehuldigd voor vele jaren lidmaatschap.

Als eerste werd Jan Teunis Hartgers toegesproken. Hij is vele jaren actief in het bestuur waarvan 7 jaar als voorzitter en al 40 jaar lid van Apollo. Daarna was Gert Laar aan de beurt, eveneens 40 jaar lid. In die periode is hij een aantal jaren bestuurslid geweest en hij is daarnaast erg actief op het gebied van onderhoud en reparatie van muziekinstrumenten. Voor deze grote verdienste is hij al eerder tot erelid benoemd.

Tot slot werd het 65 jarige lid Jan Snellink in de schijnwerpers gezet. Hij is vele jaren secretaris geweest, heeft zich altijd ingezet voor de jeugdopleiding, was dirigent van het jeugdorkest en is nog steeds bibliothecaris. Voor deze grote inzet is hij reeds eerder tot erelid benoemd. Zijn verdiensten voor Apollo en zijn andere vrijwilligersactiviteiten waren en zijn zo groot dat hij tijdens het concert van 11 april is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Van ’t Erve speldde hem de onderscheiding op de revers van zijn uniform. Foto: Arjan Gotink fotografie.