Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Een nieuw seizoen voor Speciaal Voetbal Witkampers

LAREN – Op zaterdag 24 augustus begint het voetbalseizoen voor het Speciaal Voetbal bij voetbalvereniging Witkampers in Laren.Acht enthousiaste spelers trainen elke zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur meestal op het hoofdveld van de Witkampers. Speciaal Voetbal is voor kinderen voor wie het om welke reden dan ook niet lukt om mee te spelen in een regulier voetbalelftal. De trainingen zijn herkenbaar, veel oefeningen komen elke training terug. Hierdoor krijgen de kinderen duidelijkheid en structuur en wordt er rekening gehouden met zijn of haar beperking. Het plezier staat altijd voorop: niets moet en alles mag. Iedereen kan en mag zichzelf zijn, maar heeft toch een bijdrage aan het gehele team.
Af en toe spelen ze een vriendschappelijke wedstrijd tegen een vereniging uit de regio om al vast te wennen en om toch een nieuwe uitdaging aan de spelers te bieden.
Wie interesse heeft om mee te spelen, kan vrijblijvend een keer komen kijken of meetrainen. Voor meer informatie mail naar speciaalvoetbalwitkampers@gmail.com of via 06-23818091 of 06-22840750.