Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

“Een tuin op maat”

LAREN – Om uw droomtuin te creëren is een goed tuinontwerp heel erg belangrijk! Het bepaalt immers de basis in de toekomst van uw tuin.

Als eerste bespreekt Hoveniersbedrijf Haneveld uw wensen en gaat dit verwerken in het ontwerp. Er wordt dan rekening gehouden met functionaliteit en praktisch ingericht met een duidelijke vormgeving. Dus het ontwerp is ingericht naar uw wensen.

Ook de kosten voor aanleg worden tijdens de praatplan fase besproken. Hoveniersbedrijf Haneveld maakt voor u immers “Een tuin op maat”

Belangrijk bij dit ontwerp is hoe men als eigenaar hiermee om kan gaan; bijvoorbeeld mensen met zeer veel liefhebberij, dus groene vingers wensen vaak een andere invulling dan een tuin waar in geleefd/gespeeld wordt. Al er dode materialen o.a. steen en hout verwerkt worden, gaat Hoveniersbedrijf Haneveld de diverse mogelijk heden hiervoor bespreken.

Wil men een terras of vijver is de ligging ten opzichte van de zon erg belangrijk. In het beplantingsplan is net als in het ontwerp de keuze van de materialen belangrijk. Hier wordt rekening gehouden hoogte, vorm en kleur van de beplanting. Ook de omgeving van de tuin is van belang bij de plantkeuze. In een bosrijke ruimte kies je voor meer natuurlijke beplanting dan voor een stadstuin. De plantkeuze moet aangepast zijn aan de ruimte waarin het groeien kan. Grondsoort en lichtinval zijn allemaal factoren die meespelen in het beplantingsplan.

Tuincentrum – Hoveniersbedrijf Haneveld Laren kan u hiermee van dienst zijn!