Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Eindejaarsopruiming tuinmeubelen

LAREN – Het tuinmeubelseizoen zit er op. De meeste mensen hebben weer veel kunnen genieten van het buitenleven in en om hun eigen tuin en/of terras. Over het algemeen kon je merken dat al wat meer mensen weer wat durfden uit te geven voor gemak, beleving en/of luxe. De opkomende economie heeft weer duidelijk een positieve reactie onder de mensen. Natuurlijk geldt dit nog steeds lang niet voor iedereen.Misschien dat er voor deze laatste groep mensen en natuurlijk ook voor iedereen die voor weinig geld, nu aan het einde van het seizoen, toch iets leuks voor het buitenleven voor het nieuwe seizoen wil kopen, nog iets leuks te vinden is bij de Eindejaarsopruiming.

Loungesets, loungediningsets, tuinsets, terrasmeubelen, terrasverwarming, BBQ’s en nog veel meer gaan nu weg  met kortingen tot soms wel 70%. Er moet ruimte gemaakt worden voor de nieuwe collectie van het komende seizoen. Vooral showroomsets en nog een kleine voorraad gaan nu weg tegen zeer scherpe prijzen (op=op).

Tip: Wilt u profiteren van deze aanbiedingen, maar heeft u nog geen ruimte om het te plaatsen: Stegeman Luxe Outdoor biedt u de mogelijkheid om deze tuinmeubelen e.d. nu te kopen en het pas in het voorjaar van 2016 te laten leveren. Zij slaan het dus deze winter voor u op zonder dat zij daar een meerprijs voor rekenen. Kom dus naar de eindejaarsopruiming bij Stegeman Luxe Outdoor aan de Holtmark 2a te Harfsen en kijk ook alvast op luxeoutdoor.nl