Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Fiets en Bekijk Tuinen

op 23 en 24 juni

LAREN – Net als voorgaande jaren organiseert de commissie van Fietsdorp Laren een fietstocht langs verschillende tuinen. De tocht gaat langs zes uiteenlopende tuinen o.a. een boerderijtuin, maar enkele bedrijven, die gerelateerd zijn aan tuinen, zijn in de route opgenomen. Alle zes deelnemers doen voor de eerste keer aan deze fietstocht langs tuinen mee.

Allen zijn enthousiast en vertellen graag wat over hun tuin of hobby. Dit is dé gelegenheid om eens bij iemand achter de heg te kijken, je komt nu ergens waar je anders niet snel naar toe zou gaan. De tuinen zijn vrij toegankelijk en tot een uur of 18:00 geopend.

De tocht van ongeveer 20 km is op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni en er kan gestart worden tussen 10.00 en 12.00 uur. De route kost € 2,00 per persoon en kan opgehaald worden bij het zwembad in Laren. Bij de start is er mogelijkheid om een kopje koffie te drinken met een lekker koekje. Halverwege de route komt u terug bij het zwembad en u kunt daar genieten van een lunch. De vrijwilligers van het zwembad voorzien u graag van koffie en broodjes, uiteraard tegen een kleine vergoeding. Tijdens de lunch kunt u eens kijken wat er recent zoal veranderd is op het zwembad. Via de sponsoractie van de Rabobank kon u vorig jaar uw stem uitbrengen op het zwembad. Met deze gelden zijn o.a. deze meubels, speeltoestellen en toezichthuisje gekocht.

Voor alle andere fietsactiviteiten kijk op www.fietsdorplaren.nl