Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Foon Vocaal Theater Ensemble

in Kulturhus Laren

Foon

LAREN – Op vrijdagavond 10 april presenteert Kulturhus ’t Kruispunt in Laren een optreden van Foon Vocaal Theater Ensemble (met Martin Lubberding) met het programma ‘Voor al wie niet kan slapen’. Een absolute must voor liefhebbers van musical en kleinkunst. ‘’Voor al wie niet kan slapen’ is een voorstelling met mooie, toepasselijke liedjes en sketches. Soms met een lach, soms met een traan.

Inhoud programma: Een componist heeft -naar zijn eigen idee- zijn zoveelste meesterwerk geschreven. En aangezien hij een bovenmatige belangstelling heeft voor vampiers, Dracula en Frankenstein, is het dit keer een Horrortorium geworden: een oratorium met griezelelementen. Om er een bijzondere voorstelling van te maken, reist hij samen met z’n verloofde af naar Transsylvanië, het land van Dracula, op zoek naar een ‘griezelige plek’ om het Horrortorium uit te voeren. Maar of dat nu wel zo verstandig is …?

Vocaal Theater Ensemble Foon: soms meer vocaal, soms meer theater; altijd vocaal theater! Vocaal Theater Ensemble Foon bestaat uit veertien enthousiaste en gedreven zangers en zangeressen en een al even enthousiaste en gedreven pianiste. In de loop van de jaren hebben ze zich ontwikkeld tot een veelzijdig en uniek theaterensemble. Met regelmaat maken ze hun eigen theatershows, die voor een breed publiek toegankelijk zijn. Ze zorgen ervoor dat elke show en ieder optreden garant staat voor puur luistergenot en theaterplezier. Hun muziek varieert van mooi gearrangeerde popsongs tot toegankelijk klassiek en alles wat daar tussenin zit. Sfeervolle, cabareteske, gevoelige en swingende nummers laten ze op speelse wijze met elkaar afwisselen. Theater staat bij hun hoog in het vaandel. Ze zingen geen enkel nummer zonder dit te voorzien van een ‘extra laagje’. Elk nummer krijgt een theatraal effect mee, hoe klein soms ook. Niet alleen krijgen de gezongen teksten hierdoor extra betekenis, ook de muziek komt op deze manier nog beter tot haar recht.

Kulturhus ‘t Kruispunt. Aanvang 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de balie van het Kulturhus.