Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

GDF houdt jaarlijkse wandeltocht voor de derde keer

GDF houdt jaarlijkse wandeltocht

LAREN – Deze wandeltocht zal plaats vinden op zondag 26 juni 2016. De Wandelcommissie Groot Dochterenloop heeft gemeend dat men dit jaar gaan wandelen voor een goed doel. Dus je wandelt niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander.

Als wandelaar kun je de wandeltocht zo meer impuls geven en het goede doel steunen. Van elke betalende deelnemer wordt een gedeelte aan het goede doel geschonken. Als u ook nog een extra donatie wilt doen, dan kan dat bij de start van deze wandeling of op de rustplaats.

Het goede doel van dit jaar is het woon-zorgcomplex ’t Ruempol, een gezellig appartementencomplex voor senioren te Laren.

De Stichting Vrienden van Ruempol heeft een bestuur en daarnaast een activiteitencommissie. Er zijn ongeveer 40 vrijwilligers actief die mee helpen bij diverse activiteiten zoals bv. duofietsen en de bingomiddagen. Kerstviering, lezingen, koffieschenken, muziek- en filmmiddagen horen ook bij de activiteiten.

De vrienden van het Ruempol verzorgen de activiteiten niet alleen voor ’t Ruempol, maar ook in de Vonkert zijn de vrijwilligers actief.

De inwoners van Groot Dochteren vinden het erg belangrijk dat dit soort initiatieven blijven bestaan. Daarom willen ze deze wandeltocht verbinden aan een goed doel, zoals dit jaar aan de Vrienden van Ruempol. Men wil dan ook iedereen uitnodigen om mee te wandelen voor het goede doel.

De wandeltocht zal plaats vinden op zondag 26 juni 2016. Er is dit jaar een gevarieerd parcours met bos, weilanden en waterpartijen. Ook komt u op privé terreinen. De afstanden zijn 5 en 10 kilometer.

Starten vanaf: Slootsmid Zutphenseweg 31. Onderweg kunt u de hoefsmid en de paardentandarts spreken en aan het werk zien. Verder zijn er nog tal van bijzonderheden te bezichtigen/aanschouwen. Kortom een mooie tocht die u niet snel zult vergeten. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.