Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Good Goan!

LAREN – Met de Laornse Passion als mooie herinnering wil men met dezelfde ingrediënten een nieuw project opstarten. Iedereen wordt toch enthousiast van samen organiseren, zingen, toneelspelen, muziek maken en klussen? Daarom wordt Good Goan! uitgevoerd op 27 en 28 maart 2020.Als rode draad door het verhaal zijn er twee jonge mensen die hun rugtas oppakken en op reis gaan. En op die reis natuurlijk het nodige meemaken, wat iedereen heel bekend voor zal komen. Dit verhaal zal kracht bijgezet worden door hedendaagse liedjes, zoals van Bløf en De Dijk, gezongen door koor of solisten en begeleid door Larense muzikanten.

Kortom, Good Goan! is een project voor en door Laren en omgeving, voor jong en oud, waar iedereen zijn of haar steentje aan bij kan dragen. Want wat is er leuker dan blij te worden, omdat je samen iets moois neer gaat zetten?

Voor meer info kijk op www.facebook.com/goodgoan2020 en geef je op via Goodgoan2020@gmail.com