Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Grote prijs van Laren voor

Isa van Lenthe

Grote prijs van Laren

LAREN – Op Landgoed Verwolde werd op 28 en 29 mei het Concours Hippique van de St. Steffenrijders te Laren gehouden. Op zaterdag kwamen de pony’s aan de start en op zondag de paarden.Op zaterdag waren leden van de ponyclub St. Steffenrijders zeer succesvol!

Bij de springrubrieken was er een ‘Grote Prijs van Laren’ te winnen. Alle eerste en tweede prijswinnaars van de springrubrieken B tot en met Z werden uitgenodigd om aan de grote finale deel te nemen. Isa van Lenthe met haar pony Limited Edition van de ponyclub St. Steffenrijders zette met een mooie foutloze rit een snelle tijd neer die niemand wist te verbeteren en won hiermee deze mooie prijs.

Voor de verenigingen was er het Landgoed Verwolde kampioenschap. Per vereniging werd van vijf deelnemers het persoonlijke resultaat opgeteld. De vereniging met het minst aantal plaatsingspunten werd uitgeroepen tot winnaar van het Landgoed Verwolde kampioenschap. De prijs, een prachtige geel/zwarte hindernis in de kleuren van Landgoed Verwolde, blijft in Laren omdat hij gewonnen werd door het team van de ponyclub St. Steffenrijders. Dit team bestond uit Milou Klein Brinke, Anne-Wil Renskers, Ben-Jan Renskers, Isa van Lenthe, Danique Jansen en Bo Oudenampsen.