Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Het Leussinkbad bruist

van de activiteiten

LAREN – Noteer Moederdag 10 mei in uw agenda!! Dan zorgen de medewerkers van het Leussinkbad extra goed voor de moeders. Zij hebben deze dag tijdens de openingstijd tussen 12.00 en 14.00 uur gratis toegang tot het bad en krijgen de moeders een kop koffie of thee aangeboden.

Ook kunnen zij zich laten fotograferen, tegen een kleine vergoeding, met hun gezin, en kan er deel genomen worden aan diverse aqualessen. Als de moeders uitgezwommen zijn krijgen ze ook nog eens een aardigheidje mee naar huis. Dit alles is reden voor een bezoek aan het Leussinkbad op 10 mei!

En wil je na een bezoek aan “de nacht van Lochem” de dag vroeg en fris beginnen?? Of vind je het gewoon heerlijk om heel vroeg in de ochtend even lekker te zwemmen? Kom dan op Hemelvaartsdag,14 mei naar het Leussinkbad en neem een frisse duik! Tussen 6.00 en 9.00 uur is er dauwzwemmen. Gratis entree voor iedereen. Na het zwemmen wordt voor een kop koffie of thee en een boterham met een vers gebakken eitje gezorgd! Volg het Leussinjbad op facebook en via www.leussinkbad.nl

Het Leussinkbad