Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Hoedenexpositie in de Larense Dorpskerk

LAREN – Een collectie bijzondere hoeden wordt in de week van de fietsvierdaagse (5 t/m 9 augustus, 13.30 – 17.30 uur) tentoongesteld in de kerk. De vaak humoristische hoeden verbeelden een bepaalde manier van denken. Ze nodigen de bezoeker uit om eens te kijken welke denk-hoed hij of zij in het dagelijks leven zelf opzet …. en dat is nog een hele kunst!

Meestal is het niet zo moeilijk om te raden welk hoofddeksel bij de buurman past, maar het herkennen van je eigen hoed is vaak een hele ontdekkingsreis!

Het is de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij deze prachtige hoeden die vaak vergezeld gaan van een uitleg in dichtvorm!

Tevens kan men in de kerk een foto-expositie van Jorrit v d Kolk uit Lochem bekijken en in het aansluitende Kulturhus is een schilderijententoonstelling van Henk Mulder uit Holten te bewonderen.