Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Instructie kalveropfokwedstrijd Bathmen-Laren-Barchem

Instructie kalveropfokwedstrijd

LAREN – Ook dit jaar wordt er een kalveropfokwedstrijd gehouden in samenwerking met de fokveedag Bathmen-Laren. Net als in 2015 worden de fokveedag en de kalveropfokwedstrijd gehouden bij de Manege aan de Verwoldseweg in Laren. Datum van de fokveedag en KOC is zaterdag 10 september 2016. (Eén week na de Larense Kermis.)

Kinderen uit de wijde omgeving (van Almen, Zwiep, Bathmen, Lochem, Warnsveld en Barchem tot Laren) kunnen zich opgeven voor de wedstrijd.

De wedstrijd bestaat uit vier onderdelen waarop de deelnemers en hun kalfje worden beoordeeld, deze onderdelen zijn: voorbrengen, wassen en knippen, een bezoek aan huis en het exterieur van het kalfje.

Wanneer je wilt meedoen, is het belangrijk dat het kalfje tussen 1 januari en 15 juni 2016 is geboren en de leeftijd van de deelnemer tussen de 6 en 16 jaar is. Voor iedereen die mee wil doen of eerst eens wil kijken wat een kalveropfokwedstrijd nu precies is, wordt er op zaterdag 2 juli 2016 een instructie bijeenkomst gehouden. Hier worden alle onderdelen uitgelegd en gedemonstreerd. Iedereen is zaterdagochtend 2 juli van 10.30 – 12.30 uur van harte welkom tijdens de instructieochtend bij Fam. Braakman, Langelersdijk 2, 7245 PE Laren.

Meer informatie? Bel 06 12438541. E-mail: markbos74@gmail.com