Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Jaarlijks toneel van O.C.H. verzorgd door Laren en Oranje

Zaterdag 16 januari kaartverkoop

LAREN – Het jaarlijkse toneelstuk, dat Laren en Oranje verzorgt, is op zaterdag 30 januari. Er is weer een middag- en een avondvoorstelling. De Holtense toneelclub O.C.H. zal het toneelstuk “De Milieu Apostel”op de planken brengen. De kaartverkoop is in het café van Witkamp op zaterdag 16 januari tussen half elf en half twaalf.

De Milieu Apostel

Het toneelstuk gaat over de nieuwgekozen burgemeester. Hij wil zich meteen profileren als vooruitstrevend. Speculerend op het milieubewustzijn van de gemeenteambtenaren , gaat hij ze opzadelen met een nieuw systeem voor het ophalen van huisvuil.

In het kleine dorp weten de inwoners zich met deze nieuwigheid geen raad.

U begrijpt het: voldoende ingrediënten voor een  heerlijk toneelavondje met een lach!

 

Voorverkoop zaterdag 16 januari

Op zaterdag 16 januari is de voorverkoop van de kaartjes in het café van Witkamp . De kaarten kosten € 6,- voor leden van Laren en Oranje en € 8,00 voor niet-leden. Kinderen betalen  € 3,00. Bij het kaartje is een kopje koffie inbegrepen. De middagvoorstelling begint om half drie, de avondvoorstelling om acht uur. Het is aan te bevelen om de kaarten in de voorverkoop te kopen. Zijn er nog kaarten over? Dan zijn de kaarten ook telefonisch te bespreken na 13.00 uur op zaterdag 16 januari. U kunt hiervoor bellen met Joke Woestenenk, 401318. Deze kaarten zijn dan voor aanvang van de voorstelling te betalen en af te halen bij de kassa.